Melisma Saxophone Quartet

Het Melisma Saxophone Quartet speelt het derde deel uit het Italian Concerto van J.S. Bach vanuit de kleine zaal van het Concertgebouw Amsterdam.

Nederlands Saxofoon Octet

Het Nederlands Saxofoon Octet speelt vanuit het Concertgebouw Amsterdam. Een impressie van het octet en zijn repertoire!

Melisma Saxophone Quartet

Het Melisma Saxophone Quartet speelt Sarajevo van de Nederlandse componist Guillermo Lago. Sarajevo is een deel uit het stuk ‘Ciudades’. Live opgenomen vanuit Tivoli Vredenburg Utrecht.

Noota Saxophone Duo

Het Noota Saxophone Duo speelt Slap Me van de Australische componist Barry Cockcroft. Live op radio4 vanuit het Grachtenfestival Amsterdam.

Saxyon

Saxyon speelt ‘Hectic Highway’ uit de compositie ‘So Many Roads’ van de Nederlandse componist Ad Wammes. Hij schreef het speciaal voor SaxYOn en zij spelen het hier tijdens het Festival Accordeon te Deventer.

Melisma Saxophone Quartet

Het Melisma Saxophone Quartet speelt Puck uit de ‘Lyrical Pieces’ van Edvard Grieg. Dit tijdens het Grieg Festival te Bergen, Noorwegen.

Nederlands Saxofoon Octet

Het Nederlands Saxofoon Octet speelt een stukje uit het Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Opgenomen in de Soundwise Studios te Amsterdam.

Melisma Saxophone Quartet

Het Melisma Saxophone Quartet speelt Oru de Igbodú III gecomponeerd voor het Melisma Saxophone Quartet door Louis Aguirre. Video gemaakt tijdens het Open Days Festival te Aalborg, Denemarken.

Marijke Schröer

Master eindexamen Marijke Schröer. Conservatorium van Amsterdam. Piano: Niek de Vente. Kotekan deel 2 van Piet Swerts.

Melisma Saxophone Quartet

Melisma speelt het 3e deel uit het 7e strijkkwartet van Shostakovich. Opgenomen in ‘de Koepel’ te Haarlem.

Marijke Schröer

Master eindexamen Marijke Schröer. Conservatorium van Amsterdam. Piano: Niek de Vente. Sonate deel 1 van Edison Denisov.